Webshop Fordítás

A technológia és az internet gyors fejlődésével az online áruházak nagyon népszerűvé váltak. Az emberek azért vásárolnak online, mert az egyszerű, könnyű és kényelmes. Azonban még jobban megkönnyítheti ügyfelei online vásárlási élményét azzal, hogy lehetővé teszi számukra, hogy anyanyelvükön böngészhessenek az ajánlatok között. Az online áruházak lefordítása a nemzetközi ügyfelek elérésének egyik elengedhetetlen eleme.

A termék- és szolgáltatásleírások létfontosságúak az Ön által kínált ajánlat szempontjából, mivel alapvető információkat nyújtanak a potenciális vásárlók számára. Akkor miért ne tegye őket elérhetővé saját nyelvükön? Ezt megteheti fordítóink segítségével, akik online üzleti tevékenységhez szükséges ismeretekkel is rendelkeznek, valamint webáruházak fordításában is nagy tapasztalatra tettek szert számos ágazatban (divat, elektronika, sportruházat és kiegészítők, stb.).

Miért érdemes lefordítani online áruházát?

  • Bővülni fog ügyfélköre, és ezáltal az értékesítési volumen is.
  • Külföldi ügyfeleket és több bevételt fog szerezni.
  • Világszerte képviselheti vállalkozását.
  • Új üzleti partnereket szerezhet.

Növelje eladásait a weboldalán értékesített termékek minőségi fordításával. Minőségi e-kereskedelmi fordítási szolgáltatásunkkal termékei még hozzáférhetőbbé válnak a globális piacon!

A weboldal fordítása mellett az alábbi szolgáltatásokat is nyújtjuk:

  • A lefordított szöveg lektorálása (különösen akkor javasoljuk, ha a szöveget publikációs vagy marketing célra kívánják felhasználni).
  • A lefordított szöveg grafikai szerkesztése (abban az esetben, ha szeretné, hogy a fordítás grafikai formátuma megegyezzen az eredeti szöveg grafikai formátumával).

Olvassa el az e-kereskedelmi weboldalak fordításáról szóló blogbejegyzéseinket:

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat