Számos olyan e-kereskedelmi platform létezik a piacon, amely lehetővé teszi, hogy többnyelvű WooCommerce áruházat hozzunk létre, ezek közül a WordPress WooCommerce bővítmény az egyik legnépszerűbb. Bár a WordPress alapértelmezetten nem kínál többnyelvű beállításokat, könnyen azzá tehetjük üzletünket.

Ha helyi szinten már sikerült sikereket elérni, a következő logikus lépés, hogy cégünkkel más országok felé terjeszkedünk. Egy többnyelvű WooCommerce áruház létrehozása segíthet az új nemzetközi piacokra való betörésben, és olyan ügyfelekre való rátalálásban, akik máskülönben nem értesülhetnének a kínálatunkról.

Egy többnyelvű WooCommerce webshop beállításához két dologra lesz szükségünk: a WooCommerce-re a WordPress webhelyén és egy fordítási bővítményre.

Miért érdemes a WooCommerce Multilingual Plugin-t együtt használni a WPML bővítménnyel?

A WPML csapata által készített WooCommerce Multilingual bővítmény kifejezetten a WooCommerce termékfordításainak kezelésére lett létrehozva. Több mint 60 nyelv közül választhat és adhat hozzá webshopjához.

A többnyelvű WooCommerce áruház teljes körű támogatásához telepítenie kell a WooCommerce Multilingual bővítményt. A WooCommerce Multilingual egy személyre szabott WooCommerce megoldás többnyelvű e-kereskedelmi WordPress webhelyekhez.

Telepítés

A bővítmény telepítéséhez látogasson el a WPML bővítmény hivatalos weboldalára, válassza ki és telepítse a tervet. A telepítés után konfigurációra lesz szükség. Miután ezzel elkészült, a WooCommerce áruház készen áll a fordításra – ezt a WPML bővítmény használatával teheti meg kétféleképpen:

1. lehetőség: Fordításkezelő rendszer segítségével fordítsa le az anyagot

Ahogy azzal Ön is tisztában van, fontos a minőség, ezért a webhely fordításakor ezt is érdemes szem előtt tartani. A teljes fordítást a plugin fordításkezelő kiegészítőjével kezelheti.

– Kezdésként lépjen be fordítói vezérlőpultba.

– Ezután válassza ki a fordítani kívánt tartalmat.

– Válassza ki a fordítás lehetőségét.

– Utolsó lépésként kattintson a „kiválasztott tartalom hozzáadása a fordítási kosárhoz” gombra.

A tartalmat ezzel sikeresen lefordította.

2. lehetőség: A tartalom manuális fordítása

A manuális módszerrel is lefordíthatja a tartalmat a fordításkezelő kiegészítő nélkül. A tartalom lefordításához és frissítéséhez egyszerűen nyissa meg a vezérlőpultot, és használja a plusz és a bővítmény ikonokat.

Milyen előnyökkel jár a WooCommerce Multilingual bővítmény WPML pluginnal történő használata?

A WooCommerce Multilingual bővítmény WPML pluginnal történő használata számos előnnyel jár. Ez egy WordPress bővítmény, amely lehetővé teszi a WPML fejlesztők által létrehozott WooCommerce termékek lefordítását.

Telepítés után teljeskörű támogatást nyújt többnyelvű WooCommerce üzletének. Ezenkívül lehetővé teszi a termékkel kapcsolatos különféle információk kezelését is, például:

• Egyéni termékinformáció

• Termékkategóriák fordítása

• Termékcímkék fordítása

• Termékjellemzők

Készen is vagyunk!

Őszintén szólva egy többnyelvű WooCommerce áruház létrehozásánál nincs jobb módszer a piaci terjeszkedésnek. A webshop lefordítása és a lokalizált tartalom nem csak az új ügyfelek bevonzásában segít, hanem a szélesebb célközönség és az értékesítési potenciál maximalizálásában is.

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.