Hiteles fordítás

Hivatalos Fordítás

A K&J Translations fordítóirodánál bármely nyelvpáron vállaljuk hivatalos fordítások készítését.

A hivatalos fordítás esetében az elkészült anyagot összefűzzük az eredetivel, lepecsételjük és záradékkal látjuk el, melyben fordítóirodánk tanúsítja, hogy az általunk lefordított szöveg mindenben megegyezik az eredeti dokumentumban foglaltakkal.

Fordítóirodánk által készített hivatalos fordításokat legtöbb esetben magyar és a külföldi hatóságok is elfogadják. (Sőt, mivel külföldön egész más a gyakorlat, sok országban ezek a kritériumok a hiteles fordításnak felelnek meg.)

Hiteles Fordítás

Néhány esetben azonban a magyar jogszabály olyan hiteles fordítást tehet kötelezővé, melynek elkészítésére kizárólag az OFFI (Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt.) jogosult.

OFFI által készített hiteles fordításra legtöbbször csak itthon van szükség, amikor azt államigazgatási vagy közigazgatási szervek kifejezetten kérik.

Külföldön szerencsére más a gyakorlat, s a legtöbb esetben az általunk készített hivatalos fordítás is elegendő, és a magyar hatóságok is már csak nagyon kivételes esetben írják elő a hiteles fordítások szükségességét.

Hivatalos vs. Hiteles Fordítás

Érdemes az ügyintézése során megérdeklődni, hogy kizárólag az OFFI által készített hiteles fordítást fogadják el, vagy elegendő más fordítóirodák által készített pecséttel és záradékkal ellátott hivatalos fordítás is.

Ezzel Ön is pénzt és időt spórolhat meg, mivel az általunk készített hivatalos fordítások jóval gyorsabban elkészülnek és áraink is jelentősen alacsonyabbak.

Hiteles fordítás esetén is segítünk

Amennyiben mégis kiderül, hogy az OFFI által készített hiteles fordításra van szüksége, örömmel segítünk felvenni velük a kapcsolatot.

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat