Francia Fordítás

Fordítóirodánk gyors és megbízható francia fordításokat kínál. Akár franciáról, akár franciára szeretne fordítani, forduljon hozzánk bizalommal.

A francia az egyik legjelentősebb újlatin nyelv. A francia 39 országban számít hivatalos nyelvnek, például Franciaországban, Belgiumban, Luxemburgban, Svájcban, Monacóban, Kanadában és számos afrikai országban. A franciát hozzávetőlegesen 98 millió személy beszéli a világon anyanyelvként. A francia nyelv számos nemzetközi szervezet, mint például az Európai Unió, az ENSZ, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elsődleges vagy másodlagos hivatalos nyelve. Következésképpen a francia az üzleti életben egy nagyon fontos nyelv.

Fordítóirodánk az alábbi szolgáltatásokat kínálja Önnek:

magyar-francia fordítás

francia-magyar fordítás

francia fordítás 85 másik nyelvvel kombinálva

A K&J Translations fordítóiroda lefordítja az Ön weboldalát, szerződési feltételeit, használati útmutatóit, különféle típusú szerződéseit, kivonatait vagy összefoglalóit, melyekre üzleti- vagy magánhasználatra szüksége van. Örömmel nyújtunk segítséget Önnek ötletei megvalósításához és kibontakozásához. Büszkék kínáljuk Önnek gyorskiváló minőségű fordítási szolgáltatásainkat, jó áron.

Nagyobb (20 oldal feletti) szövegmennyiség esetén mennyiségi kedvezményt kínálunk Önnek.

Annak érdekében, hogy szövege még tökéletesebb legyen, felajánljuk Önnek lektorálási szolgáltatásunkat is, melyet az adott nyelv szakfordítója vagy anyanyelvi szinten beszélő személy végez. Az ismételt ellenőrzést követően hibátlan szöveget kap kézhez, amely az anyanyelvűek számára is természetesnek hangzik majd.

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat