Üzleti Fordítás

Szeretné üzleti tevékenységeit nemzetközi piacokra is kiterjeszteni? Szeretné vállalkozását idegen nyelven is minőségi módon bemutatni?

K&J Translations munkatársai tisztában vannak azzal, hogy egy vállalat megfelelő és kifogástalan bemutatása elengedhetetlen a nemzetközi piacon történő sikeres működéshez. Tudva, hogy napjainkban rendkívül kiélezett a verseny, arra törekszünk, hogy a lehető legjobbat nyújtsuk ügyfeleink számára, elérve ezáltal a kölcsönös elégedettséget. Tapasztalt és professzionális fordítóink segítségével garantáljuk szövegeinek minőségi, gyors és megfizethető fordítását. Az ügyfelek elégedettsége számunkra a legfontosabb. Nagy öröm számunkra, hogy segíthetünk Önnek vállalkozása előrelendítésében!

Cégek számára a lehető legkedvezőbb áron kínálunk professzionális és hosszú távú együttműködést. Bonyolultabb szövegek esetében konzultálunk az adott terület szakértőivel.

Kérésére szövegének további felülvizsgálását is vállaljuk, hogy szakszerű, terminológiailag releváns és kifogástalan szöveget nyújthassunk át Önnek, amellyel a lehető legjobb eredményt érheti el.

A munkálatokat követően szövege online publikációra vagy üzleti partnereknek történő továbbításra is alkalmas lesz.

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

    Ingyenes
    árajánlat