Izlandi Fordítás

Ha angol-izlandi vagy izlandi-angol fordításra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal. Különféle típusú izlandi nyelvű szövegeinek fordítását versenyképes áron és a lehető leggyorsabban vállaljuk!

Az izlandi nyelv az észak-germán nyelvek egyike, amely napjainkban leginkább a feröeri nyelvre hasonlít. Az izlandi nyelv különlegessége a þ betű, amely szlovénul th-ként van írva, és az ð, amelyet eth vagy edh-nak írnak.

Fordítóirodánk az alábbi szolgáltatásokat kínálja Önnek:

magyar-izlandi fordítás

izlandi-magyar fordítás

izlandi fordítás 85 másik nyelvvel kombinálva

A K&J Translations fordítóiroda lefordítja az Ön weboldalát, szerződési feltételeit, használati útmutatóit, különféle típusú szerződéseit, kivonatait vagy összefoglalóit, melyekre üzleti- vagy magánhasználatra szüksége van. Örömmel nyújtunk segítséget Önnek ötletei megvalósításához és kibontakozásához. Büszkék kínáljuk Önnek gyorskiváló minőségű fordítási szolgáltatásainkat, jó áron.

Nagyobb (20 oldal feletti) szövegmennyiség esetén mennyiségi kedvezményt kínálunk Önnek.

Annak érdekében, hogy szövege még tökéletesebb legyen, felajánljuk Önnek lektorálási szolgáltatásunkat is, melyet az adott nyelv szakfordítója vagy anyanyelvi szinten beszélő személy végez. Az ismételt ellenőrzést követően hibátlan szöveget kap kézhez, amely az anyanyelvűek számára is természetesnek hangzik majd.

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat