Árak

A fordítás ára több tényezőtől is függ: a szöveg hosszától, komplexitásától, témájától és a megrendelő speciális – a fordítás határidejére (standard, gyors, expressz), a szöveg formátumára, stb. vonatkozó – igényeitől. A K&J Translations Fordítóirodánál arra törekszünk, hogy a lehető legkedvezőbb árajánlatot kínáljuk Önnek.

A fordítás árát általában a copyright oldalak száma alapján számoljuk. Egy standard copyright oldal szóközzel együtt számolva 250 szót vagy 1800 karaktert, szóköz nélkül pedig 1500 karaktert tartalmaz. Amennyiben idegen nyelvű fordítását szeretné ránk bízni, kérjük, küldje el nekünk a lefordítandó szöveget e-mailben, amely alapján ingyenes árajánlatot készítünk Önnek.

A fordítás mellett lektorálást is vállalunk, melynek árát szintén a standard oldalak száma alapján kalkuláljuk.

A minőség és a gyorsaság mellett a fordítás ára is fontos szerepet játszik a fordítási szolgáltatások keresése során. Kétségtelen, hogy egyes szolgáltatások rendkívül sokféle áron megtalálhatók online. Azonban a legdrágább ár nem jelent feltétlenül legjobb minőséget is. Mi arra törekszünk, hogy a legtöbbet nyújtsuk Önnek kedvező árért cserébe.

Mi a fordítás megrendelésének menete?

A folyamat nagyon egyszerű. Küldje el nekünk a lefordítandó szöveget az  info@kjtranslations.hu címre.

A dokumentum mellett adja meg azokat az információkat és egyéb adatokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a fordítást az Ön elvárásainak megfelelően tudjuk elkészíteni:

  • Ön számára ideális határidő,
  • milyen célra készül a fordítás (marketing, prezentáció, egyéni igények, stb.)
  • hagyományos vagy hiteles fordításra van szüksége,
  • szeretné-e kérni a lefordított szöveg lektorálását,
  • a fordítást természetes személyként, vagy vállalkozásként szeretné megrendelni (utóbbi esetben kérjük, adja meg cégének adatait is – cégnév, adószám),
  • az Ön által igényelt meghatározott terminológia.

Amennyiben bizonytalan a fenti kérdések bármelyikében, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi szívesen segítünk Önnek! Miután megkapjuk üzenetét, fél órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és megküldjük Önnek ingyenes, nem kötelező érvényű ajánlatunkat, melyet az Ön igényeihez szabva készítünk el!

NAGYOBB TERJEDELMŰ SZÖVEG ESETÉN KEDVEZŐ MENNYISÉGI KEDVEZMÉNYT KÍNÁLUNK ÖNNEK

Az árajánlat végleges és nem változtatható meg. Az ár kiszámolásának egysége egy szabványoldal – 250 szó.

A minimális megrendelési ár 20 EUR.

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat