Olasz Fordítás

Kapcsolatba került egy olaszul beszélő személlyel vagy egy céggel? Segítünk Önnek! Fordítóirodánk tökéletes, kiváló minőségű olasz fordítási szolgáltatásokat kínál Önnek, jó áron!

Az olasz egy újlatin nyelv. Leginkább Olaszországban, San Marinóban és Svájcban beszélik. Az olasz a Vatikán hivatalos nyelve, úgy, mint a Szlovéniában és Horvátországban élő olasz kisebbségeké is. Az olasz a firenzei dialektusból fejlődött ki (melyet Dante Alighieri, Giovanni Boccaccio, Francesco Petrarca és mások is használtak). Az olasz nyelv hosszú mássalhangzókat használ. Az olasz nyelvet világszerte körülbelül 62 millióan beszélik. Olaszország 1958 óta tagja az Európai Uniónak.

Fordítóirodánk az alábbi szolgáltatásokat kínálja Önnek:

magyar-olasz fordítás

olasz-magyar fordítás

olasz fordítás 85 másik nyelvvel kombinálva

A K&J Translations fordítóiroda lefordítja az Ön weboldalát, szerződési feltételeit, használati útmutatóit, különféle típusú szerződéseit, kivonatait vagy összefoglalóit, melyekre üzleti- vagy magánhasználatra szüksége van. Örömmel nyújtunk segítséget Önnek ötletei megvalósításához és kibontakozásához. Büszkék kínáljuk Önnek gyorskiváló minőségű fordítási szolgáltatásainkat, jó áron.

Nagyobb (20 oldal feletti) szövegmennyiség esetén mennyiségi kedvezményt kínálunk Önnek.

Annak érdekében, hogy szövege még tökéletesebb legyen, felajánljuk Önnek lektorálási szolgáltatásunkat is, melyet az adott nyelv szakfordítója vagy anyanyelvi szinten beszélő személy végez. Az ismételt ellenőrzést követően hibátlan szöveget kap kézhez, amely az anyanyelvűek számára is természetesnek hangzik majd.

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat