Norvég Fordítás

Ha angol-norvég vagy norvég-angol fordításra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal. Különféle típusú szövegeinek fordítását versenyképes áron és a lehető leggyorsabban vállaljuk!

A norvég a nyugat-skandináv nyelvekhez tartozik, körülbelül 5 millió ember beszéli. 4 formája létezik: bokmål (szó szerint a standard nyelv), nynorsk, riksmål és høgnorsk (felnorvég). A germán nyelvek közül a norvég nyelvtan a legegyszerűbb, és – a többi germán nyelvhez hasonlóan – a norvégban is sok magánhangzó található.

Fordítóirodánk az alábbi szolgáltatásokat kínálja Önnek::

magyar-norvég fordítás

norvég-magyar fordítás

norvég fordítás 85 másik nyelvvel kombinálva

A K&J Translations fordítóiroda lefordítja az Ön weboldalát, szerződési feltételeit, használati útmutatóit, különféle típusú szerződéseit, kivonatait vagy összefoglalóit, melyekre üzleti- vagy magánhasználatra szüksége van. Örömmel nyújtunk segítséget Önnek ötletei megvalósításához és kibontakozásához. Büszkék kínáljuk Önnek gyorskiváló minőségű fordítási szolgáltatásainkat, jó áron.

Nagyobb (20 oldal feletti) szövegmennyiség esetén mennyiségi kedvezményt kínálunk Önnek.

Annak érdekében, hogy szövege még tökéletesebb legyen, felajánljuk Önnek lektorálási szolgáltatásunkat is, melyet az adott nyelv szakfordítója vagy anyanyelvi szinten beszélő személy végez. Az ismételt ellenőrzést követően hibátlan szöveget kap kézhez, amely az anyanyelvűek számára is természetesnek hangzik majd.

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat