Holland Fordítás

Ha angol-holland vagy holland-angol fordításra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal. Különféle típusú szövegeinek fordítását versenyképes áron és a lehető leggyorsabban vállaljuk!

A holland egy nyugati germán nyelv, melyet manapság körülbelül 20 millió ember beszél. Főleg Hollandiában használják, de flamand elnevezésű változatát Belgiumban is beszélik. A holland az angol és a német nyelv keveréke, valamint az afrikaans testvérnyelve. A holland szókincs különlegességei a beeldspraak – képszerű, egyedi közmondások és metaforák, melyeket szinte lehetetlen lefordítani bármely más nyelvre.

Fordítóirodánk az alábbi szolgáltatásokat kínálja Önnek:

magyar-holland fordítás

holland-magyar fordítás

holland fordítás 85 másik nyelvvel kombinálva

A K&J Translations fordítóiroda lefordítja az Ön weboldalát, szerződési feltételeit, használati útmutatóit, különféle típusú szerződéseit, kivonatait vagy összefoglalóit, melyekre üzleti- vagy magánhasználatra szüksége van. Örömmel nyújtunk segítséget Önnek ötletei megvalósításához és kibontakozásához. Büszkék kínáljuk Önnek gyorskiváló minőségű fordítási szolgáltatásainkat, jó áron.

Nagyobb (20 oldal feletti) szövegmennyiség esetén mennyiségi kedvezményt kínálunk Önnek.

Annak érdekében, hogy szövege még tökéletesebb legyen, felajánljuk Önnek lektorálási szolgáltatásunkat is, melyet az adott nyelv szakfordítója vagy anyanyelvi szinten beszélő személy végez. Az ismételt ellenőrzést követően hibátlan szöveget kap kézhez, amely az anyanyelvűek számára is természetesnek hangzik majd.

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat