Horvát Fordítás

Ha horvát fordítási szolgáltatásra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal. Különféle típusú szövegeinek fordítását versenyképes áron és a lehető leggyorsabban vállaljuk.

A horvát egy szláv nyelv, amelyet Horvátországban, valamint Bosznia-Hercegovinában beszélnek. A horvát nyelv a szerbhorvát nyelv négy fajtájának egyike, és körülbelül 5,5 millióan beszélik. A horvát nyelvjárásokat három fő csoportra oszthatjuk: a ča, a kaj és a što nyelvjárásra. Ezeknek a nyelvjárásoknak a neve a -mi? -mit? kérdőszón alapszik – ča, kaj, što. A horvát nyelv a Gaj-féle latin ábécé betűit használja.

Ajánlatunk a következőket tartalmazza:

magyar-horvát fordítás

horvát-magyar fordítás

horvát fordítás 85 másik nyelvvel kombinálva

A K&J Translations fordítóiroda lefordítja az Ön weboldalát, szerződési feltételeit, használati útmutatóit, különféle típusú szerződéseit, kivonatait vagy összefoglalóit, melyekre üzleti- vagy magánhasználatra szüksége van. Örömmel nyújtunk segítséget Önnek ötletei megvalósításához és kibontakozásához. Büszkék kínáljuk Önnek gyorskiváló minőségű fordítási szolgáltatásainkat, jó áron.

Nagyobb (20 oldal feletti) szövegmennyiség esetén mennyiségi kedvezményt kínálunk Önnek.

Annak érdekében, hogy szövege még tökéletesebb legyen, felajánljuk Önnek lektorálási szolgáltatásunkat is, melyet az adott nyelv szakfordítója vagy anyanyelvi szinten beszélő személy végez. Az ismételt ellenőrzést követően hibátlan szöveget kap kézhez, amely az anyanyelvűek számára is természetesnek hangzik majd.

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat