Szlovák Fordítás

A szlovák nyelvről vagy a szlovák nyelvre történő fordítás még soha nem volt ilyen egyszerű. Szlovák nyelven fordító munkatársaink a lehető legrövidebb idő alatt biztosítanak kiváló színvonalú fordításokat!

A szlovák nyelv nyugati szláv nyelv, valamint Szlovákia hivatalos nyelve, azonban szlovákul beszélők az Egyesült Államokban, a Cseh Köztársaságban, Szerbiában, Romániában, Lengyelországban, Írországban, Kanadában is megtalálhatók. A szlovák nyelvet világszerte körülbelül 5 millióan beszélik. A szlovák ábécé 46 betűből áll, beleértve az Ľ e Ĺ betűket is, melyeket kizárólag a szlovák nyelv használ.

Fordítóirodánk az alábbi szolgáltatásokat kínálja Önnek:

magyar-szlovák fordítás

szlovák-magyar fordítás

szlovák fordítás 85 másik nyelvvel kombinálva

A K&J Translations fordítóiroda lefordítja az Ön weboldalát, szerződési feltételeit, használati útmutatóit, különféle típusú szerződéseit, kivonatait vagy összefoglalóit, melyekre üzleti- vagy magánhasználatra szüksége van. Örömmel nyújtunk segítséget Önnek ötletei megvalósításához és kibontakozásához. Büszkék kínáljuk Önnek gyorskiváló minőségű fordítási szolgáltatásainkat, jó áron.

Nagyobb (20 oldal feletti) szövegmennyiség esetén mennyiségi kedvezményt kínálunk Önnek.

Annak érdekében, hogy szövege még tökéletesebb legyen, felajánljuk Önnek lektorálási szolgáltatásunkat is, melyet az adott nyelv szakfordítója vagy anyanyelvi szinten beszélő személy végez. Az ismételt ellenőrzést követően hibátlan szöveget kap kézhez, amely az anyanyelvűek számára is természetesnek hangzik majd.

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat