Szoftverfordítás

A számítógépek, táblagépek vagy mobiltelefonok működéséhez a szoftverek használata elengedhetetlen. A szoftverek két típusát különböztetjük meg: rendszer- és felhasználói (alkalmazói) szoftverek.

A rendszerszoftverek csoportját operációs rendszerekre, fejlesztőeszközökre és szerviz- vagy segédprogramokra bonthatjuk. A felhasználói szoftverek azonban standard és egyedi szoftvereket tartalmaznak.

A programozás során az úgynevezett programozási nyelvet használják, amely lehetővé teszi a programozók számára az adott program olvasását. A szoftvereket számos világnyelven készítik, ezért gyakran van szükség fordításukra.

Ha egy cég nemzetközi piacokon szeretné szoftvereit forgalmazni, akkor azt először le kell fordítania idegen nyelvre. Egy jól lefordított szoftver javítja a felhasználói élmény minőségét és növeli a program használóinak elégedettségét.

A K&J Translations professzionális, kiváló minőségű, megbízható és megfizethető szoftverfordítási szolgáltatást kínál Önnek. Garantáljuk, hogy szoftverét a célnyelvet anyanyelvi szinten beszélő, szakosodott szakértőink fordítják.

Fordításainkkal termékei könnyen hozzáférhetővé válnak a globális piacon. Fordítóink minőségi idegen nyelvű megjelenést garantálnak Önnek. Örömmel segítünk Önnek a siker felé vezető úton!

A fordítás mellett az alábbi szolgáltatásokat is nyújtjuk:

  • A lefordított szöveg lektorálása (különösen akkor javasoljuk, ha a szöveget publikációs vagy marketing célra kívánják felhasználni).
  • A lefordított szöveg grafikai szerkesztése (abban az esetben, ha szeretné, hogy a fordítás grafikai formátuma megegyezzen az eredeti szöveg grafikai formátumával).

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat