Svéd Fordítás

Ha angol-svéd vagy svéd-angol fordításra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal. Különféle típusú szövegeinek fordítását versenyképes áron és a lehető leggyorsabban vállaljuk!

A svéd nyelv egy északi germán nyelv melyet Svédországban, Finnországban és Észtország partjain beszélnek. A dán és norvég nyelvvel együtt az óészaki nyelvre vezethető vissza. Ábécéje 29 betűből áll, és nyelvtanában 2 nyelvtani nemet használ: közös férfi és női nem, valamint semlegesnem. Csakúgy, mint a dán, a svéd nyelv is használ összetett szavakat, amely elméletileg korlátlanná teszi a svéd szókincset is.

Fordítóirodánk az alábbi szolgáltatásokat kínálja Önnek:

magyar-svéd fordítás

svéd-magyar fordítás

svéd fordítás 85 másik nyelvvel kombinálva

A K&J Translations fordítóiroda lefordítja az Ön weboldalát, szerződési feltételeit, használati útmutatóit, különféle típusú szerződéseit, kivonatait vagy összefoglalóit, melyekre üzleti- vagy magánhasználatra szüksége van. Örömmel nyújtunk segítséget Önnek ötletei megvalósításához és kibontakozásához. Büszkék kínáljuk Önnek gyorskiváló minőségű fordítási szolgáltatásainkat, jó áron.

Nagyobb (20 oldal feletti) szövegmennyiség esetén mennyiségi kedvezményt kínálunk Önnek.

Annak érdekében, hogy szövege még tökéletesebb legyen, felajánljuk Önnek lektorálási szolgáltatásunkat is, melyet az adott nyelv szakfordítója vagy anyanyelvi szinten beszélő személy végez. Az ismételt ellenőrzést követően hibátlan szöveget kap kézhez, amely az anyanyelvűek számára is természetesnek hangzik majd.

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat