Török Fordítás

Ha angol-török vagy török-angol fordításra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal. Különféle típusú szövegeinek fordítását versenyképes áron és a lehető leggyorsabban vállaljuk!

A török egy agglutináló nyelv , és a török nyelvek oguz csoportjába tartozik. Mivel ez a legszélesebb körben beszélt türk nyelv, ez a hivatalos nyelv Törökországban és a görög nyelv mellett Cipruson is. Magának a török nyelvnek számos dialektusa van, amelyek közül az isztambuli nyelvjárás különös jelentőséggel bír. Fonetikája a mai sztenderdizált török nyelv alapját képezi. A törökországi nyelvjárások a Fekete-tenger térsége (Karadeniz Şivesi), Kelet-, Délkelet- és Közép-Anatólia (Anadolu Şivesi), valamint az Égei-tenger (Ege Şivesi) szerint csoportosíthatók.

Fordítóirodánk az alábbi szolgáltatásokat kínálja Önnek:

magyar-török fordítás

török-magyar fordítás

török fordítás 85 másik nyelvvel kombinálva

A K&J Translations fordítóiroda lefordítja az Ön weboldalát, szerződési feltételeit, használati útmutatóit, különféle típusú szerződéseit, kivonatait vagy összefoglalóit, melyekre üzleti- vagy magánhasználatra szüksége van. Örömmel nyújtunk segítséget Önnek ötletei megvalósításához és kibontakozásához. Büszkék kínáljuk Önnek gyorskiváló minőségű fordítási szolgáltatásainkat, jó áron.

Nagyobb (20 oldal feletti) szövegmennyiség esetén mennyiségi kedvezményt kínálunk Önnek.

Annak érdekében, hogy szövege még tökéletesebb legyen, felajánljuk Önnek lektorálási szolgáltatásunkat is, melyet az adott nyelv szakfordítója vagy anyanyelvi szinten beszélő személy végez. Az ismételt ellenőrzést követően hibátlan szöveget kap kézhez, amely az anyanyelvűek számára is természetesnek hangzik majd.

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat