Angol Fordítás

Fordítóirodánk kiváló minőségű angol nyelvű fordítási szolgáltatásokat kínál Önnek. Fordításaink precízek, pontosak és versenyképes áron elérhetők. Büszkék vagyunk megbízható szolgáltatásainkra, a megkeresésekre adott leggyorsabb reakcióidőre és jó árainkra.

Kiváló minőségű angol nyelvű fordítást kínálunk Önnek elérhető áron!

Az angol egy nyugati germán nyelv, a modern idők közvetítőnyelve, melyet világszerte több mint 1,5 milliárd ember beszél. 54 országban ez a hivatalos nyelv, az angol ábécé latin betűiket használ, összesen 26 darabot. Ez az Európai Unió legszélesebb körben használt nyelve és a legelterjedtebb második vagy idegen nyelv, ez teszi az angolt olyan nyelvvé, amely megnyitja vállalkozása számára a nemzetközi világ kapuit.

Fordítóirodánk az alábbi szolgáltatásokat kínálja Önnek:

magyar-angol fordítás

angol-magyar fordítás

angol fordítás 85 másik nyelvvel kombinálva

A K&J Translations fordítóiroda lefordítja az Ön weboldalát, szerződési feltételeit, használati útmutatóit, különféle típusú szerződéseit, kivonatait vagy összefoglalóit, melyekre üzleti- vagy magánhasználatra szüksége van. Örömmel nyújtunk segítséget Önnek ötletei megvalósításához és kibontakozásához. Büszkék kínáljuk Önnek gyorskiváló minőségű fordítási szolgáltatásainkat, jó áron.

Nagyobb (20 oldal feletti) szövegmennyiség esetén mennyiségi kedvezményt kínálunk Önnek.

Annak érdekében, hogy szövege még tökéletesebb legyen, felajánljuk Önnek lektorálási szolgáltatásunkat is, melyet az adott nyelv szakfordítója vagy anyanyelvi szinten beszélő személy végez. Az ismételt ellenőrzést követően hibátlan szöveget kap kézhez, amely az anyanyelvűek számára is természetesnek hangzik majd.

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat