Garantált Minőség

A K&J Translations megfizethető, gyors, és ami a legfontosabb, minőségi fordítási szolgáltatást kínál. Több mint 5000 fordítóval dolgozunk együtt a világ minden tájáról, akik nemcsak anyanyelvi szintű célnyelvi tudással rendelkeznek, hanem szakértők is saját szakterületükön. Az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk:

  • Bármilyen típusú szöveg fordítása és lektorálása,
  • hiteles fordítás,
  • asztali kiadványszerkesztés (DTK)
  • weboldalak és programok lokalizációja, stb.

A K&J Translations garantálja , hogy minden általa nyújtott lektorálási és fordítási szolgáltatás maradéktalanul megfelel a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) által kiadott DIN EN ISO 17100 és ISO 9001 tanúsított szabványoknak.

MIT JELENT EZ PONTOSAN?

A kifejezetten fordításszolgáltatók részére kialakított ISO 17100 szabvány megbízhatóságrólolajozottan működő munkafolyamatról, minőségi eredményekről, a szolgáltatások folyamatos optimalizálásáról és a piaci versenyképességről biztosítja ügyfeleinket. E szabvány biztosítja az egységes terminológia használatát, meghatározza a fordításszolgáltatókkal szemben támasztott alapvető szakmai elvárásokat, valamint az ügyfelek és a szolgáltatók közötti együttműködés módját is.

A második fordítási szabvány, melyet irodánk is követ az ISO 9001: 2015 , melyet 2015-ben alakítottak ki. A szabvány a minőségirányítás elvein alapszik, amelyeket ma már több mint 178 országban több mint egymillió szervezetben alkalmaznak. A szabvány tartalma elősegíti a minőségi folyamatok és eljárások sikeres koordinálását, és összefoglalja a megfelelő üzleti gyakorlatot.

A gyakorlatban ez teszi lehetővé a szervezetek számára, hogy tanúsítsák képességüket arra, hogy olyan kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtanak, melyek az ügyfelek, illetve a megrendelők igényeinek is megfelelnek.

A K&J Translations különféle szakterületek szövegeinek minőségi fordítását is vállalja (közgazdaságtan, építőipar, banki tevékenységek, műszaki, mérnöki területek, sport, turizmus, irodalom, újságírás, oktatás, stb.). Manapság a megfizethetőség rendkívül fontos, és az ügyfelek is sokszor ez alapján döntenek bizonyos fordítási szolgáltatások igénybevétele mellett. Mivel ezzel mi is tisztában vagyunk, olyan megfizethető árakat kínálunk, melyek a fordítási és lektorálási piacon is versenyképesek.

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat