Fordítás

A fordítás egy szöveg jelentésének forrásnyelvről a célnyelvre  történő fordítását jelenti. Ennek során mindkét nyelv nyelvi és kulturális sajátossága nagy szerepet játszik. Ha a fordító ismeri ezeket a nyelvi és kulturális jellemzőket, akkor lesz a fordítás érthető és megfelelő.

Egy fordítási projektben több ember is részt vesz. A szakterülettel és a terminológiával foglalkozó fordítók mellett a lektorok és a projektmenedzserek is részt vesznek a folyamatban, s a végeredmény az ő közös munkájukból születik majd meg.

A K&J Translations Fordítóiroda több mint 85 világnyelven kínál gyors és megfizethető fordításokat. Számíthat ránk, ha irodalmi, műszaki vagy akár tudományos szöveg fordítására van szüksége. Minőségi fordításokat biztosítunk, amelyeket – ha igényli -, egy anyanyelven beszélő lektorunk újra leellenőriz. Számíthat ránk!

MINŐSÉGI FORDÍTÁSOK 85 VILÁGNYELVEN

Egy jó fordítás rendkívül nagy jelentőséggel bír. Befolyással van arra, hogy felettesei, kollégái, versenytársai, valamint új vagy meglévő ügyfelei hogyan tekintenek Önre. Egy idegen nyelvű szöveg minősége gyakran azt is meghatározza, hogy képes lesz-e új projekteket, új ügyfeleket szerezni, vagy akár sikeresen befejezni tanulmányait. Mindenképpen szeretnénk részesei lenni sikereinek, és tapasztalt fordítóink révén segíteni Önt a kiváló eredmények elérésében!

Megbízható, szakmai minőségű és megfizethető fordítási szolgáltatásokat kínálunk, valamint emellett minden elkészült fordítás lektorálását is vállaljuk, amely biztosítja az elkészült szöveg kiválóságát.

A két fordítási csomag közül választhat:

– a szöveg fordítása és a fordítás ellenőrzése,

– a szöveg fordítása, korrektúrája, majd ellenőrzése.

Emellett expressz fordítást (kevesebb, mint 24 órán belül) és gyors fordítást (kevesebb, mint 48 órán belül) is vállalunk megfizethető áron.

A fordítás mellett az alábbi szolgáltatásokat is nyújtjuk:

  • Hiteles fordítás,
  • a lefordított szöveg grafikai szerkesztése (abban az esetben, ha szeretné, hogy a fordítás grafikai formátuma megegyezzen az eredeti szöveg grafikai formátumával).

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat