Blogok fordítása

A blog egy olyan weboldal, melyen a szerzők szövegeket, képeket és klipeket tesznek közzé, melyekhez az olvasók legtöbbször hozzá is szólhatnak. A blogok sajátossága, hogy nem bonyolultak, ez lehetővé teszi, hogy a mélyebb számítógépes ismeretekkel nem rendelkező felhasználók is használhassák. A blogokat szánhatjuk hírek közlésére, bizonyos hírekre való reagálás lehetőségének megadására vagy akár személyes blogok formájában is létezhetnek. Egy blog szerzője lehet nagyvállalat, de akár magánszemély is.

Egy hagyományos blog sokféle médiaelemet, például képeket, videókat, más webhelyekre irányító linkeket is tartalmaz. Napjainkban a „blogolás” annyira népszerűvé vált, hogy akár már pénzt is lehet vele keresni. Jelenleg sok szlovén blogger is ebből él és a legtöbb bevételük a reklámokból származik.

Ha szeretne blogjaival még több olvasót elérni, érdemes azok lefordítása mellett döntenie. Így a nemzetközi piacokon is terjeszkedhet, új olvasókat és potenciális új befektetőket szerezhet, melyek blogjait egyre népszerűbbé és olvasottabbá teszik majd.

  • Még több olvasó,
  • még több befektető és következésképpen még magasabb jövedelem,
  • vállalkozásának, illetve termékeinek nemzetközi piacokon történő népszerűsítése,
  • népszerűség növelése.

A K&J Translations, blogjainak fontosságát szem előtt tartva nyújt minőségi, gyors és megfizethető fordításokat az Ön számára. Tegyen azért, hogy blogjai még több olvasót érjenek el a nemzetközi piacokon is.

A blogok fordítása mellett az alábbi szolgáltatásokat is nyújtjuk:

  • A lefordított szöveg lektorálása (különösen akkor javasoljuk, ha a szöveget publikációs vagy marketing célra kívánják felhasználni).
  • A lefordított szöveg grafikai szerkesztése (abban az esetben, ha szeretné, hogy a fordítás grafikai formátuma megegyezzen az eredeti szöveg grafikai formátumával).

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat