SEO Fordítás

A SEO a keresőmotorok optimalizálásának rövidítése, amely a weboldalak keresőmotorokban való megjelenésének javítását jelenti. Ez egy olyan folyamat, melynek segítségével egy weboldal jobban rangsorolva, azaz előbb jelenik meg a kereső találati listáján.

A kulcsszavak jelentős szerepet játszanak ebben a folyamatban, amelyhez a weboldal vagy a tartalom is igazodik. Ez megnöveli annak az esélyét, hogy a látogató a találatok megtekintése közben az Ön weboldalával is találkozik, rákattint és meg is látogatja.

Ennek következtében az Ön webhelye versenyelőnyre tesz szert, amikor a böngészőkben az Ön vállalkozása által kínált szolgáltatásokra és termékekre keresnek rá.

SEO Fordítási Szolgáltatás

Ha szeretné, hogy vállalkozása nemzetközi piacra lépjen és terjeszkedjen, érdemes a weboldal fordításába fektetni. Erről többet itt olvashat.

Amit a böngészőkbe (Google, Yahoo, Internet Explorer, Chrome, Opera, stb.) írunk be a mindennapi böngészés során, azok az úgynevezett kulcsszavak. Segítenek abban, hogy böngészés közben olyan weboldalakat jelenítsünk meg, amelyek kapcsolódnak az általunk beírt kulcsszavakhoz. Például a fordító, fordítás vagy fordítóiroda kulcsszavak segítségével megtalálhatjuk a fordítási szolgáltatást kínáló weboldalakat.

Azonban weboldalának nem minden kulcsszava állja meg feltétlenül a helyét az összes piacon. Például, ha fordítóirodát keres a szlovén piacon, a fordítás és a fordító kulcsszavakra szükség van, azonban e kifejezések megfelelői Szlovákiában a „preklady” és a „prekladanie”, melyek csomagolást, keretet vagy akár térbeli mozgást is jelenthetnek és ezeknek természetesen nincs közük a fordítóirodákhoz. Ennek eredményeképpen fordítóirodájának weboldala nem lesz ott az első találatok között. Ezért érdemes az Ön vállalatának olyan fordítóirodával együttműködnie, amely már széles körű tapasztalattal rendelkezik e területen, és anyanyelvi szintű célnyelvi tudással rendelkező fordítókkal működik együtt a világ minden tájáról, akik szakértők is a célpiacokon.

A weboldal idegen nyelvre történő fordítása és a SEO optimalizálás során a versenyelemzés és a kulcsszavak pozíció szerinti testreszabása ugyancsak kulcsfontosságú.

A K&J Translations már számos céges weboldal fordítását és lokalizációját valósította meg, valamint az oldalak keresőoptimalizálást is biztosítottuk számukra. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy lefordított weboldala a célnyelvet anyanyelven beszélők számára is teljesen természetesnek hasson.

Növelje eladásait a weboldal tartalom minőségi fordításával. Minőségi fordításainkkal webhelye hozzáférhetőbbé válik a világpiac számára!

A weboldal fordítása és a SEO optimalizálás mellett az alábbi szolgáltatásokat is nyújtjuk:

  • A lefordított szöveg lektorálása (különösen akkor javasoljuk, ha a szöveget publikációs vagy marketing célra kívánják felhasználni).
  • A lefordított szöveg grafikai szerkesztése (abban az esetben, ha szeretné, hogy a fordítás grafikai formátuma megegyezzen az eredeti szöveg grafikai formátumával).

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat