Dán Fordítás

Ha angol-dán vagy dán-angol fordításra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal. Különféle típusú szövegeinek fordítását versenyképes áron és a lehető leggyorsabban vállaljuk!

A dán az indoeurópai nyelvcsalád, azon belül is az északi germán nyelvcsalád tagja. Körülbelül 5,5 millió ember beszéli Dániában, Németországban, Grönlandon és a Feröer-szigeteken. A dán nyelv különlegessége az, hogy összetett szavakat használ, melyek a szókincs szinte végtelen tárházát eredményezik. A dán nyelv nem ismeri sem az igeragozást sem a deklinációt, kivéve a főnevek ragozását.

Fordítóirodánk az alábbi szolgáltatásokat kínálja Önnek:

magyar-dán fordítás

dán-magyar fordítás

dán fordítás 85 másik nyelvvel kombinálva

A K&J Translations fordítóiroda lefordítja az Ön weboldalát, szerződési feltételeit, használati útmutatóit, különféle típusú szerződéseit, kivonatait vagy összefoglalóit, melyekre üzleti- vagy magánhasználatra szüksége van. Örömmel nyújtunk segítséget Önnek ötletei megvalósításához és kibontakozásához. Büszkék kínáljuk Önnek gyorskiváló minőségű fordítási szolgáltatásainkat, jó áron.

Nagyobb (20 oldal feletti) szövegmennyiség esetén mennyiségi kedvezményt kínálunk Önnek.

Annak érdekében, hogy szövege még tökéletesebb legyen, felajánljuk Önnek lektorálási szolgáltatásunkat is, melyet az adott nyelv szakfordítója vagy anyanyelvi szinten beszélő személy végez. Az ismételt ellenőrzést követően hibátlan szöveget kap kézhez, amely az anyanyelvűek számára is természetesnek hangzik majd.

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat