Magyar Fordítás

Szüksége van magyar fordítási szolgáltatásra? Jó helyen jár. Szakfordítóink megbízható fordítást kínálnak Önnek a megbeszélt határidőn belül. Forduljon hozzánk bizalommal.

A magyar egy finnugor nyelv, melyet Magyarországon, valamint többek között Románia, Szlovákia és Horvátország egyes részein beszélnek. A magyar nyelvet körülbelül 13,6 millióan beszélik. A finn és az észt nyelvhez hasonlóan a magyar is az uráli nyelvcsalád része, legközelebbi nyelvrokonai a manysi és a hanti.

Fordítóirodánk az alábbi szolgáltatásokat kínálja Önnek:

Fordítás magyarról

Fordítás magyarra

Magyar fordítás 85 másik nyelvvel kombinálva

A K&J Translations fordítóiroda lefordítja az Ön weboldalát, szerződési feltételeit, használati útmutatóit, különféle típusú szerződéseit, kivonatait vagy összefoglalóit, melyekre üzleti- vagy magánhasználatra szüksége van. Örömmel nyújtunk segítséget Önnek ötletei megvalósításához és kibontakozásához. Büszkék kínáljuk Önnek gyorskiváló minőségű fordítási szolgáltatásainkat, jó áron.

Nagyobb (20 oldal feletti) szövegmennyiség esetén mennyiségi kedvezményt kínálunk Önnek.

Annak érdekében, hogy szövege még tökéletesebb legyen, felajánljuk Önnek lektorálási szolgáltatásunkat is, melyet az adott nyelv szakfordítója vagy anyanyelvi szinten beszélő személy végez. Az ismételt ellenőrzést követően hibátlan szöveget kap kézhez, amely az anyanyelvűek számára is természetesnek hangzik majd.

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat