Weboldal Fordítás

Minden olyan vállalkozó, aki tisztában van azzal, hogy mennyivel több forgalmat képes egy minőségi céges weboldal generálni, egy hatékony és magas látogatottságú weboldalra vágyik! Ezért már egyre több vállalkozó dönt weboldala egy, vagy akár több idegen nyelvre történő lefordítása mellett.

A weboldal idegen nyelvekre történő lefordítása potenciális új ügyfelek előtt nyitja meg a kapukat a nemzetközi piacokon, valamint javíthatja weboldala pozícióját a keresőmotorokban (Google, Bing, stb.) is.

Kutatások szerint az ügyfelek fontosabbnak tartják az anyanyelvükön történő információszerzés lehetőségét, mint magának a terméknek vagy szolgáltatásnak az árát. Az online vásárlók több mint fele tölt el több időt egy weboldalon, ha azt az anyanyelvén tekintheti meg. Weboldalának lefordításával több fogyasztót szerezhet.

Egyre több cég dönt weboldala lefordítása mellett. Hogy miért?

Az Internet egyre fontosabb forrássá válik információk, szolgáltatások és termékek keresése során. Ha azonban weboldalán a látogatók nem férnek hozzá anyanyelvükön az információkhoz és a tartalomhoz, az oldal használhatatlan lesz számukra. Manapság ahhoz, hogy versenyelőnyre tehessen szert, weboldalának többnyelvűnek kell lennie, különösen, ha márkáját külföldön is hirdeti.

Miért érdemes lefordítani weboldalát?

  • Bővülni fog ügyfélköre, és ezáltal az értékesítési volumen is.
  • Külföldi ügyfeleket és több bevételt fog szerezni.
  • Világszerte képviselheti vállalkozását.
  • Új üzleti partnereket szerezhet.

A K&J Translations már számos céges weboldal fordítását hajtotta végre. A fordítás során a megfelelő terminológiára és a jövőbeli ügyfelekre történő összpontosítást egyaránt fontosnak tartjuk.

A fordítást követően a szöveget – kérésére – anyanyelvi szinten beszélő, tapasztalt szakértőink tekintik át. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy lefordított weboldala a célnyelvet anyanyelven beszélők számára is teljesen természetesnek hasson.

Növelje eladásait a weboldal tartalom minőségi fordításával. Minőségi fordításainkkal webhelye hozzáférhetőbbé válik a világpiac számára!

A weboldal fordítása mellett az alábbi szolgáltatásokat is nyújtjuk:

  • A lefordított szöveg lektorálása (különösen akkor javasoljuk, ha a szöveget publikációs vagy marketing célra kívánják felhasználni).
  • A lefordított szöveg grafikai szerkesztése (abban az esetben, ha szeretné, hogy a fordítás grafikai formátuma megegyezzen az eredeti szöveg grafikai formátumával).

Olvassa el a weboldalak fordításáról szóló blogbejegyzéseinket:

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat