Spanyol Fordítás

Szüksége van egy angol-spanyol fordításra? Fordítóirodánk precíz fordítási szolgáltatásokat kínál az Ön számára, a megbeszélt határidők betartásával és versenyképes áron. Forduljon hozzánk bizalommal.

A spanyol vagy kasztíliai nyelv egy nyugati újlatin nyelv , amely a spanyolországi Kasztília tartományból származik. A spanyol a világon a harmadik legelterjedtebb nyelv (a kínai és az angol után). A spanyol nyelvet világszerte körülbelül 525 millióan beszélik.

Fordítóirodánk az alábbi szolgáltatásokat kínálja Önnek:

magyar-spanyol fordítás

spanyol-magyar fordítás

spanyol fordítás 85 másik nyelvvel kombinálva

A K&J Translations fordítóiroda lefordítja az Ön weboldalát, szerződési feltételeit, használati útmutatóit, különféle típusú szerződéseit, kivonatait vagy összefoglalóit, melyekre üzleti- vagy magánhasználatra szüksége van. Örömmel nyújtunk segítséget Önnek ötletei megvalósításához és kibontakozásához. Büszkék kínáljuk Önnek gyorskiváló minőségű fordítási szolgáltatásainkat, jó áron.

Nagyobb (20 oldal feletti) szövegmennyiség esetén mennyiségi kedvezményt kínálunk Önnek.

Annak érdekében, hogy szövege még tökéletesebb legyen, felajánljuk Önnek lektorálási szolgáltatásunkat is, melyet az adott nyelv szakfordítója vagy anyanyelvi szinten beszélő személy végez. Az ismételt ellenőrzést követően hibátlan szöveget kap kézhez, amely az anyanyelvűek számára is természetesnek hangzik majd.

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat