Orosz Fordítás

Ha angol-orosz vagy orosz-angol fordításra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal. Különféle típusú szövegeinek fordítását versenyképes áron és a lehető leggyorsabban vállaljuk!

Az orosz egy keleti szláv nyelv, hivatalos nyelv Oroszországban, Fehéroroszországban, Kazahsztánban és Kirgizisztánban. Az orosz az indoeurópai nyelvek családjába tartozik, a balti-szláv ágon belül a keleti szláv nyelvek négy élő ágának egyike. A szláv nyelvek közül ez a legszélesebb körben beszélt nyelv és a legtöbbek anyanyelve Európában. Körülbelül 144 millió ember beszél oroszul. Az anyanyelvűek számát tekintve az orosz a nyolcadik legelterjedtebb nyelv a világon, az orosz nyelven beszélők száma alapján pedig a hetedik.

Fordítóirodánk az alábbi szolgáltatásokat kínálja Önnek:

magyar-orosz fordítás

orosz-magyar fordítás

orosz fordítás 85 másik nyelvvel kombinálva

A K&J Translations fordítóiroda lefordítja az Ön weboldalát, szerződési feltételeit, használati útmutatóit, különféle típusú szerződéseit, kivonatait vagy összefoglalóit, melyekre üzleti- vagy magánhasználatra szüksége van. Örömmel nyújtunk segítséget Önnek ötletei megvalósításához és kibontakozásához. Büszkék kínáljuk Önnek gyorskiváló minőségű fordítási szolgáltatásainkat, jó áron.

Nagyobb (20 oldal feletti) szövegmennyiség esetén mennyiségi kedvezményt kínálunk Önnek.

Annak érdekében, hogy szövege még tökéletesebb legyen, felajánljuk Önnek lektorálási szolgáltatásunkat is, melyet az adott nyelv szakfordítója vagy anyanyelvi szinten beszélő személy végez. Az ismételt ellenőrzést követően hibátlan szöveget kap kézhez, amely az anyanyelvűek számára is természetesnek hangzik majd.

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat