További nyelvek fordítása

Szüksége van angol szövegek kiváló minőségű, megfizethető és gyors fordítására, szinte a világ összes nyelvével kombinálva?

K&J Translations fordítóiroda a szlovén, szlovák, horvát, lengyel, német és az angol piacokon is jelen van. Minőségi fordítási és lektorálási szolgáltatásainkat 85 világnyelven kínáljuk ügyfeleink számára. Tapasztalt nemzetközi csapatunk több mint 5000 fordítóval és anyanyelvi szinten beszélő munkatárssal dolgozik együtt Európa-szerte. Tisztában vagyunk a fordítások minőségének, valamint az ügyfelekkel való gyors és hatékony kommunikáció fontosságával. Számunkra az Ön igényei és elvárásai az elsők!

Fordítóirodánk az alábbi szolgáltatásokat kínálja Önnek:

Fordítás angol nyelvről

Fordítás angol nyelvre

Angol nyelven történő fordítás 85 másik nyelvvel kombinálva

A K&J Translations fordítóiroda lefordítja az Ön weboldalát, szerződési feltételeit, használati útmutatóit, különféle típusú szerződéseit, kivonatait vagy összefoglalóit, melyekre üzleti- vagy magánhasználatra szüksége van. Örömmel nyújtunk segítséget Önnek ötletei megvalósításához és kibontakozásához. Büszkék kínáljuk Önnek gyorskiváló minőségű fordítási szolgáltatásainkat, jó áron.

Nagyobb (20 oldal feletti) szövegmennyiség esetén mennyiségi kedvezményt kínálunk Önnek.

Annak érdekében, hogy szövege még tökéletesebb legyen, felajánljuk Önnek lektorálási szolgáltatásunkat is, melyet az adott nyelv szakfordítója vagy anyanyelvi szinten beszélő személy végez. Az ismételt ellenőrzést követően hibátlan szöveget kap kézhez, amely az anyanyelvűek számára is természetesnek hangzik majd.

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat