Munkatársaink

Sašo

Projektmenedzser a szlovén, a német és az osztrák piacon. Német nyelv szakon végzett fordító, akinek született tehetsége van a nyelvekhez. Gondoskodik a projektek koordinálásáról és azok sikeres megvalósításáról a szlovén és a német piacon.

Slavo

Értékesítési Koordinátor és Ügyfélmenedzser a szlovák és az olasz piacon. Szlovák anyanyelvű, kivételes olasz nyelvtudását kéttannyelvű tanulmányai során szerezte meg Szlovákiában és Olaszországban. Vele a kellemes üzleti beszélgetés élménye garantált!

Katarina

Iroda- és Projektmenedzser a szlovén és a szlovák piacon, valamint fordító a szlovén-szlovák nyelvpáron. Sikeres szlovén nyelvi tanulmányait követően fordítóként kezdett el dolgozni Szlovéniában. Mára a K&J Translations csapat egyik nélkülözhetetlen tagja lett.

Wojciech

Projektmenedzser a lengyel és a szlovák piacon. Lengyel anyanyelvű és szlovák nyelv szakon végzett. Lelkes nyelvész, aki bármilyen nyelvészeti kérdésre megtalálja a választ. Szívesen foglalkozik a fordítások során felmerülő kihívásokkal.

Kateřina

Projektmenedzser a cseh piacon. Anyanyelven beszéli a cseh és a szlovén nyelvet. Cseh, szlovén és angol nyelvpárokon dolgozik fordítóként. Jogi diplomáját mesterszakon szerezte meg, és különféle jogi szövegek fordítására specializálódott. Nagyon kommunikatív és segítőkész csapattag.

Jože

 A pénzügyi és marketing részleg vezetője. Gépészmérnök, a marketing és a közgazdaságtan iránti szenvedéllyel. Kézben tartja a cég marketing stratégiáit, online fejlesztéseit, szerződéseit és pénzügyeit. Folyamatosan tartja a kapcsolatot a könyveléssel, és imád számokkal és programokkal dolgozni.

Senad

Senad az értékesítés és az innovációk szakértője. Kiváló értékesítő és az ő feladata, hogy új ügyfeleket szerezzen. Gondoskodik az esetleges hardver és szoftver problémákról is.

Melanie

Melanie társadalmi és politikatudományi mesterdiplomával rendelkezik. Cégünkben ő az illetékes a szerződések, a dokumentáció és az asztali kiadványszerkesztés területén.

Svjetlana

Svjetlana a  horvát, szerb és boszniai piacok Projektkoordinátora. Pszichológiai diplomáját mesterképzésen szerezte, ennek köszönhetően mindig tudja, hogyan létesítsen kapcsolatot ügyfeleinkkel.

Fatima

Fatima a Minőségügyi Vezető. Nyelvészetet tanult, és jó szeme van a részletekhez. Mindig észreveszi és javítja az elírásokat és a legapróbb hibákat.

Anđela

Olasz nyelvi tanulmányait követően csatlakozott csapatunkhoz. Az olasz nyelven történő fordításokért és lektorálásokért felel.

Aida

Aida a német-angol nyelvpárra szakosodott fordító. Részletorientált, precíz, és jártas a pályázatok és jogi szövegek fordításában.

Ingyenes
árajánlat