Tolmácsolás

A tolmácsolási szolgáltatást professzionális tolmács biztosítja, aki beszélt- vagy jelnyelven tolmácsolja az üzenetet az eredeti beszélő vagy író nyelvéről a hallgató nyelvére. Ez a feladat megköveteli, hogy a nyelvi tolmács megőrizze mind az üzenet regiszterét (vagy hangnemét), mind az üzenet mögött rejlő jelentést. A tolmácsolás a kommunikáció egy hallható formája, mely során legalább egy üzenet elhangzik.

A tolmácsolás napjaink globalizált kereskedelmi világában a legnépszerűbb és egyben a legbonyolultabb nyelvi szolgáltatásává vált. A tolmácsolás során létfontosságú a tolmács személyisége, mivel külföldi partnere a tolmácsot tekinti elsődleges információforrásnak.

A tolmácsolásnak két fő formája van: szinkrontolmácsolás és konszekutív tolmácsolás:

– A szinkrontolmács hallgatja, amit a beszélő mond és azonnal tolmácsolja az elhangzottakat.

– A konszekutív tolmácsok meghallgatják, amit a beszélő mond, majd amikor a beszélő szünetet tart átadják az elhangzott üzenetet.

Különféle tolmácsolási szolgáltatások

Különféle tolmácsolási szolgáltatások

A tolmácsolási szolgáltatás során a tolmács személyesen, telefonon vagy videocsevegésen keresztül is kézbesítheti az üzenetet. Világos és pontos tolmácsolást az eredményez, ha a tolmács tisztán hallja az üzenetet, jártas a témában, és a forrás- és a célnyelvet egyaránt folyékonyan beszéli. A tolmácsokkal szemben támasztott minimumkövetelmények közé tartozik a nyelvtudás, a tekintélyes megjelenés, a kitűnő kommunikációs készség, valamint a téma és a helyzet sajátosságainak ismerete. Ma már nem szokatlan a nyelvtudás, a világméretű üzleti kommunikáció hivatássá vált.

A következő típusú tolmácsolást kínáljuk Önnek, mivel ezek az elmúlt években nagy népszerűségnek örvendtek költséghatékonyságuk és rugalmasságuk miatt, bárhol is tartózkodjon:

  • Telefonos tolmácsolás

Egy szolgáltatás, amely két olyan személyt köt össze háromirányú hívás során, akiknek két különböző nyelven kell beszélgetniük. Ez egy kényelmes szolgáltatás, amely az Ön időbeosztásához igazodik és akár percek alatt hozzáférhető. Kiválóan alkalmas üzleti megbeszélésekre, és sokkal olcsóbb, mint a személyes tolmácsolás.

  • Videó tolmácsolás

Összeköti azokat, akik segítségre szorulnak abban, hogy másokkal különböző nyelveken beszélgessenek, egy tolmács segítségével, aki általában egy headsettel és videokamerával felszerelt központi irodából beszél. A hatékony kommunikációval terjeszkedni kívánó világméretű vállalkozások számára videotolmács szolgáltatásaink ideális modern megoldást jelentenek, és mára már a napi üzleti kommunikáció fontos elemévé váltak.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az Ön tolmácsolási igényei összetettek és speciálisak. Ezek az információk mind fontosak számunkra. Ne feledje, hogy többre van szükség, mint pusztán egy tolmácsszolgáltatásra. Ahhoz, hogy minden elemet lefedjen, szüksége lesz egy kompetens tolmácsiroda szolgáltatásaira.

Tolmácsaink alapos ellenőrizésen mennek keresztül annak érdekében, hogy biztosítsuk a legmagasabb minőséget. Szakértők a saját területükön, és a lehető legpontosabb tolmácsolást nyújtják.

A többnyelvű kapcsolatokat nyelvtolmács szakembereink teszik könnyebbé a világméretű vállalkozások számára. Lépjen kapcsolatba velünk, és kérjen azonnal tolmácsot a K&J Translation fordítóirodán keresztül, hogy kiszolgálja többnyelvű ügyfeleit és javítsa az ügyfélélményt.

A tolmácsolás mellett az alábbi szolgáltatásokat is nyújtjuk:

Bírósági fordítások,

a lefordított szöveg grafikai szerkesztése (abban az esetben, ha szeretné, hogy a fordítás grafikai formátuma megegyezzen az eredeti szöveg grafikai formátumával. Különösen akkor ajánlott, ha az eredeti szöveg .pdf formátumú, képeket és táblázatokat tartalmaz, vagy ha az eredeti egy szkennelt dokumentum).

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat