Cseh Fordítás

Ha kiváló minőségű, gyors és megfizethető fordításra van szüksége angol nyelvről cseh nyelvre vagy fordítva, mi segítünk! Vessen egy pillantást cseh fordítási szolgáltatásainkra!

A cseh egy nyugati szláv nyelv és a Cseh Köztársaság hivatalos nyelve. Több mint 10 millióan beszélik. A cseh ábécé 42 betűből (magánhangzókból és mássalhangzókból) áll, van köztük néhány betű, amelyet kizárólag a cseh nyelv használ (például ě, ň, ř, ů). A Cseh Köztársaságot Németország, Ausztria, Szlovákia és Lengyelország határolja. 1993. január 1-ig Csehszlovákia része volt. Csehország 2004 óta tagja az Európai Uniónak.

Fordítóink az alábbi szolgáltatásokat kínálják Önnek:

magyar-cseh fordítás

cseh-magyar fordítás

cseh fordítás 85 másik nyelvvel kombinálva

A K&J Translations fordítóiroda lefordítja az Ön weboldalát, szerződési feltételeit, használati útmutatóit, különféle típusú szerződéseit, kivonatait vagy összefoglalóit, melyekre üzleti- vagy magánhasználatra szüksége van. Örömmel nyújtunk segítséget Önnek ötletei megvalósításához és kibontakozásához. Büszkék kínáljuk Önnek gyorskiváló minőségű fordítási szolgáltatásainkat, jó áron.

Nagyobb (20 oldal feletti) szövegmennyiség esetén mennyiségi kedvezményt kínálunk Önnek.

Annak érdekében, hogy szövege még tökéletesebb legyen, felajánljuk Önnek lektorálási szolgáltatásunkat is, melyet az adott nyelv szakfordítója vagy anyanyelvi szinten beszélő személy végez. Az ismételt ellenőrzést követően hibátlan szöveget kap kézhez, amely az anyanyelvűek számára is természetesnek hangzik majd.

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat