Szerb Fordítás

Ha angol-szerb vagy szerb-angol fordításra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal. Különféle típusú szövegeinek fordítását versenyképes áron és a lehető leggyorsabban vállaljuk!

A szerb nyelv a szerbhorvát nyelv sztenderdizált változata. Ez a hivatalos nyelv Szerbiában, Koszovóban, valamint ez Bosznia-Hercegovina három hivatalos nyelvének egyike is. A sztenderdizált szerb nyelv a legelterjedtebb szerbhorvát dialektuson, a što nyelvjáráson alapul, amely a sztenderdizált horvát nyelvnek szintén az egyik dialektusa. A szerb az egyetlen olyan európai sztenderdizált nyelv, amelynek beszélői cirill és latin ábécét is használnak egyaránt.

Fordítóirodánk az alábbi szolgáltatásokat kínálja Önnek:

magyar-szerb fordítás

szerb-magyar fordítás

szerb fordítás 85 másik nyelvvel kombinálva

A K&J Translations fordítóiroda lefordítja az Ön weboldalát, szerződési feltételeit, használati útmutatóit, különféle típusú szerződéseit, kivonatait vagy összefoglalóit, melyekre üzleti- vagy magánhasználatra szüksége van. Örömmel nyújtunk segítséget Önnek ötletei megvalósításához és kibontakozásához. Büszkék kínáljuk Önnek gyorskiváló minőségű fordítási szolgáltatásainkat, jó áron.

Nagyobb (20 oldal feletti) szövegmennyiség esetén mennyiségi kedvezményt kínálunk Önnek.

Annak érdekében, hogy szövege még tökéletesebb legyen, felajánljuk Önnek lektorálási szolgáltatásunkat is, melyet az adott nyelv szakfordítója vagy anyanyelvi szinten beszélő személy végez. Az ismételt ellenőrzést követően hibátlan szöveget kap kézhez, amely az anyanyelvűek számára is természetesnek hangzik majd.

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat