Szlovén Fordítás

Kiváló minőségű és gyors angol-szlovén vagy szlovén-angol fordításra van szüksége megfizethető áron? Ha a válasz igen, akkor jó helyen jár. Számos nyelvkombináció kiváló minőségű fordítását kínáljuk Önnek megfizethető áron.

A szlovén egy szláv nyelv. Ez Szlovénia hivatalos nyelve, melyet közel 2,5 millióan beszélnek a világ minden táján. A szlovén ábécé 25 betűből áll, szláv nyelvekben gyakori betűket is tartalmaz (š, č, ž). A szlovén nyelv az Európai Unió 24 hivatalos nyelvének egyike.

Fordítóirodánk az alábbi szolgáltatásokat kínálja Önnek:

magyar-szlovén fordítás

szlovén-magyar fordítás

szlovén fordítás 85 másik nyelvvel kombinálva

A K&J Translations fordítóiroda lefordítja az Ön weboldalát, szerződési feltételeit, használati útmutatóit, különféle típusú szerződéseit, kivonatait vagy összefoglalóit, melyekre üzleti- vagy magánhasználatra szüksége van. Örömmel nyújtunk segítséget Önnek ötletei megvalósításához és kibontakozásához. Büszkék kínáljuk Önnek gyorskiváló minőségű fordítási szolgáltatásainkat, jó áron.

Nagyobb (20 oldal feletti) szövegmennyiség esetén mennyiségi kedvezményt kínálunk Önnek.

Annak érdekében, hogy szövege még tökéletesebb legyen, felajánljuk Önnek lektorálási szolgáltatásunkat is, melyet az adott nyelv szakfordítója vagy anyanyelvi szinten beszélő személy végez. Az ismételt ellenőrzést követően hibátlan szöveget kap kézhez, amely az anyanyelvűek számára is természetesnek hangzik majd.

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat