Lengyel Fordítás

Our agency offers professional Irodánk professzionális lengyel fordítási szolgáltatásokat kínál az Ön számára.

A lengyel egy nyugati szláv nyelv , Lengyelország hivatalos nyelve, azonban a lengyel nyelvet beszélők fellelhetők Fehéroroszországban, a Cseh Köztársaságban, Németországban, Magyarországon és még más országokban is. A lengyel nyelv körülbelül 44 millió ember anyanyelve. A lengyel nyelv alapja szláv eredetű, de részben tartalmaz latin és görög nyelvből származó szavakat és szókapcsolatokat is.

Fordítóirodánk az alábbi szolgáltatásokat kínálja Önnek:

magyar-lengyel fordítás

lengyel-magyar fordítás

lengyel fordítás 85 másik nyelvvel kombinálva

A K&J Translations fordítóiroda lefordítja az Ön weboldalát, szerződési feltételeit, használati útmutatóit, különféle típusú szerződéseit, kivonatait vagy összefoglalóit, melyekre üzleti- vagy magánhasználatra szüksége van. Örömmel nyújtunk segítséget Önnek ötletei megvalósításához és kibontakozásához. Büszkék kínáljuk Önnek gyorskiváló minőségű fordítási szolgáltatásainkat, jó áron.

Nagyobb (20 oldal feletti) szövegmennyiség esetén mennyiségi kedvezményt kínálunk Önnek.

Annak érdekében, hogy szövege még tökéletesebb legyen, felajánljuk Önnek lektorálási szolgáltatásunkat is, melyet az adott nyelv szakfordítója vagy anyanyelvi szinten beszélő személy végez. Az ismételt ellenőrzést követően hibátlan szöveget kap kézhez, amely az anyanyelvűek számára is természetesnek hangzik majd.

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat