WordPress alapú weboldalak professzionális fordítása

Az európai székhelyű K&J Translations Fordítóiroda vezető szerepet tölt be szakterületén. Egy programozásra, keresőoptimalizálásra és webfejlesztésre szakosodott céggel állunk partneri kapcsolatban, amely jelentős előnyt jelent számunkra ügyfeleink weboldalainak fordítása során. Európa szívében elhelyezkedve, Közép-Európa szerte található számos franchise partnernek köszönhetően anyanyelvi fordítók és lektorok széles skálájával rendelkezünk számos európai nyelven, valamint a világnyelvek kínálatát is folyamatosan bővítjük.

Fő Prioritásunk

Számunkra ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb

A K&J Translations Fordítóirodánál mindent megteszünk ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében. Kiváló minőségű szolgáltatásokat kínálunk, sokrétű fordítási memória készítésével biztosítjuk az egységes eredményt, és ráadásul mindezt a lehető legkedvezőbb áron végezzük! Kizárólag profi szakemberekkel dolgozunk együtt, akik az adott szakterületen mélyreható ismeretekkel rendelkeznek. Projektmenedzsereink szorgalmasak, barátságosak és elkötelezettek projektjeik iránt és valóban ügyelünk arra, hogy mindig minden munkát az ígéretekhez képest, vagy akár azon felül teljesítsünk!

Árak és kedvezmények

Tudjuk, hogy a cégek költségvetése korlátozott és törekszünk arra, hogy ezt tiszteletben tartsuk. Ezért professzionális fordítószoftvert használunk, amely felismeri a szövegen belüli ismétlődéseket. Kedvezményt kínálunk a szövegben előforduló ismétlésekre, valamint mennyiségi kedvezményt is adunk. Gondoskodunk róla, hogy minél nagyobb kedvezményt adhassunk Önnek.

A K&J Translations Készen Áll, Csak Önre Várunk

Szeretne együttműködni velünk? Csak írjon nekünk egy e-mailt, és kérjen tőlünk egy hozzáférési kódot, hogy csatlakozni tudjunk a webhelyéhez.

HOZZÁFÉRÉSI KÓD igénylése

    Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

    Ingyenes
    árajánlat