Használati Útmutatók és Kézikönyvek Fordítása

használati útmutatók és ehhez hasonló kézikönyvek megfelelő fordítása elengedhetetlen minden külföldről importáló és olyan gyártással foglalkozó vállalat számára, aki külföldi árukat importál. Ezek a termékek többnyire idegen nyelvű használati útmutatót tartalmaznak, amelyek sok esetben félreértést okoznak a helyi fogyasztók körében.

Egy termék megvásárlásakor minden vevőnek részletes útmutatót kéne kapnia saját nyelvén annak használatáról, ezzel is elkerülve a félreértéseket vagy károkat, melyet egyébként a szlovén jogszabályok a fogyasztóvédelmi törvény 33. cikkelyében még elő is írnak. Bővebb tudnivalók itt.

A használati útmutatók rengeteg műszaki és ágazatspecifikus szakkifejezést tartalmaznak. Ezért a fordítónak ismernie kell a nyelvet és magát a szakmát is. El kell sajátítania a nyelvet és az adott témát is, mert egy rossz fordítás hibás termékinformációkhoz, helytelen karbantartáshoz, nem megfelelő használathoz, következésképpen anyagi károkhoz vagy akár testi sérüléshez is vezethet.

Milyennek kell lennie egy használati útmutató fordításának?

  • Rövidnek,
  • tömörnek,
  • érthetőnek,
  • terminológiailag és nyelvileg helyesnek,
  • pontosnak.

A K&J Translations tisztában van azzal, hogy a használati útmutatók fordításakor a megfelelő terminológia mekkora fontossággal bír, és hogy a szakkifejezések helytelen használata potenciálisan károkat okozhat vállalkozásának és ügyfeleinek is. Ezért használati útmutatóit nálunk minden esetben szakképzett,  tapasztalt és az adott területen szakértő fordítók fordítják. A K&J Translations ezzel biztosítja, hogy ügyfelei elégedettsége, valamint Ön iránti hűsége továbbra is fennmaradjon.

A használati útmutató fordítása mellett az alábbi szolgáltatásokat is nyújtjuk:

  • A lefordított szöveg lektorálása (különösen akkor javasoljuk, ha a szöveget publikációs vagy marketing célra kívánják felhasználni).
  • A lefordított szöveg grafikai szerkesztése (abban az esetben, ha szeretné, hogy a fordítás grafikai formátuma megegyezzen az eredeti szöveg grafikai formátumával).

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat