Éves Beszámolók Fordítása

Az éves beszámoló rendkívül fontos dokumentum egy cég életében, mivel átfogóan bemutatja múltbeli üzleti tevékenységét és előrejelzéseket ad a jövőre vonatkozóan is. Sok vállalat évente készíti el éves üzleti jelentését. Valószínűleg Ön is köztük van. Az éves beszámolók összeállítását követően sok vállalatnak szüksége van azok lefordítására is.

Az éves beszámoló lefordítása egy nagyon jó befektetés a vállalat jövőjét tekintve. Ezenkívül a cég lefordított éves beszámolóját örömmel nézik majd meg potenciális külföldi üzleti partnerei, illetve befektetői is. Emellett, ha egy vállalat külföldön szeretne hitelt felvenni, a hitelezőt is érdekelni fogja az éves jelentés. Mindenesetre az biztos, hogy a vállalat külföldi piacon folytatott üzleti tevékenységéhez és promóciójához is szüksége lesz rá.

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy jól lefordított éves beszámoló sikeres vállalatot tükröz, ezért minden tőlünk telhetőt megteszünk minden ügyfelünkért. Éves jelentéseinek fordítását minőségi módon és gyors határidőn belül vállaljuk. Kiváló fordítókkal és szakértőkkel dolgozunk, akik otthon vannak a számvitel területén. Segítségükkel éves beszámolója pontos és terminológiailag is releváns lesz.

Éves jelentések fordításakor különös figyelmet fordítunk a következőkre:

  • terminológiai helytállás,
  • precizitás és pontosság,
  • a prezentálás minősége és szakszerűsége.

A szöveg lefordítása után felajánljuk Önnek éves jelentésének nyelvi áttekintését, melyet szakértőink vagy anyanyelvi szinten beszélő személyek végeznek. Ez még professzionálisabbá teszi beszámolóját.

Bízza ránk és szakértőinkre éves beszámolójának lefordítását!

A fordítás mellett az alábbi szolgáltatásokat is nyújtjuk:

  • A lefordított szöveg lektorálása (Különösen akkor javasoljuk, ha a szöveget publikációs vagy marketing célra kívánják felhasználni).
  • A lefordított szöveg grafikai szerkesztése (abban az esetben, ha szeretné, hogy a fordítás grafikai formátuma megegyezzen az eredeti szöveg grafikai formátumával).

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kjtranslations.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlapon keresztül.

Upload file
Ingyenes
árajánlat